Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

Poznáte ten okamih... vytrčený zadok, a vo vás sa zmáha brutálna chuť nakopať tú riť... 

Znovu a znovu, v hypermarketoch, či už tlačiac svoje vozíky počas chôdze alebo stojac pred vami v rade. Vytrčený zadok.

Zväčša chlap v strednom veku, zohnutý s vypučeným zadkom, navalený na vozík. Tučné mľandravé pivné brucho mu visí a vy ste nechtiac nútení pozerať na nechutné pozadie v pokrčených nohaviciach...

Ako veľmi obdivujem staré dámy, pomáhajúce si pri chôdzi paličkou. Vojdú do predajne, vezmú si vozík, kamarátku paličku vložia do vozíka a s hrdosťou sebevlastnou kráčajú so vztýčenou hlavou. Aspoň na chvíľočku si nepripadajú odkázané na paličku. Vozík ich istí a ony by za živý svet nepoľavili z dôstojnosti, aby sa na vozík zvalili, otŕčajúc svoj pozadie. A pritom na to majú väčšie právo, ako títo negentlemanskí mľandroši!

Musím byť silná žena, určite áno, lebo vždy úspešne bojujem s vidinou, ako dotyčného nakopem. S chuťou, oduševnením a s pocitom dobre vykonanej pomsty za všetkých nás, čo to od nich musíme ticho znášať. Len sa bojím, že raz taká silná nebudem a bác! Noha mi sama vyletí....



9 komentárov:

  1. ... na teba aby si chlap dával majzla! :)
    v záujme neboráka, na ktorého zadnej časti tela raz tvoja noha pristane, sa modlím, aby si v tej chvíli nemala špicaté lodičky a si okrem toho myslím, že tvojim nohám viac než taký nákop pristane do-roka-a-do-dňa roznožka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nezasvätení by si mohli myslieť divné veci o roznožke, ale na vysvetlenie - obrázok, ktorý som na fasabúku zdielala - fitneska vyšportovaná v roznožke cez činky....taký sen, že tak budem vyzerať do roka a do dňa...
    Mne sa veľmi špicaté loďky nepáčia, mám rada také popoluškovské, takže nehrozí nebezpečenstvo zapichnutia...:D
    ZT

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vy chodite do hypermarketu? Ste trapna, nakopal bych vas tiez ako tych chlapov...alebo napisem o tom clanok?
    Prosim Vas nechajte si svoje psychicke ulety pre seba, nech sa to nebodaj nesiri medzi dalsich slabomyselnych ako ste Vy.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. trafená hus zagágala... vážený nepodpísaný, samozrejme, že do hypermarketu, aj slabomyselní musia jesť a ja mám doma dosť veľa slabomyselných hladných krkov.
    Nesmierne ma teší, že si toto prečítal pán Silnomyseľný..
    ZT

    OdpovedaťOdstrániť
  5. slovne spojenia: "kto druhemu jamu kope", "trafena hus zagagala" a podobne retoricke vylevy folklorneho charakteru su sice fajn pre menej chapavych, ale pre mna su tieto slova z vyznamoveho hladiska maximalne nic nehovoriace a az trapne. Ja navrhujem zaviest podobne trapne slovne spojenia: "ked hop, tak hop", "ked vidis ciernu, vidis bielu", "kus kolaca od korbaca, kusni si do ucha"...myslim, ze maju podobnu vypovednu hodnotu ako vasa "hus".

    P.S.: mat tak Vase problemy...ak teda mate vela hladnych krkov, tak sa venujte nakupovaniu a nie myslenim ako nakopete niekomu zadok...ak by to bola verejne cinna osoba, ktora Vam svojim rozhodnutim obmedzila, alebo ohrozila zivot, je kopanie do zadkov na mieste. V tomto pripade to povazujem za slabomyselne myslenie slabomyselnej mysle.

    Nemam rad utoky na inych, ktori Vam nic nespravili a nie je to o "gagani" ale o akomsi vnutornom zmysle pre spravodlivost...tento zial neduh, ktory mi velakrat komplikuje zivot mam jednoducho nejak vrodeny a vzdy za zastavam tych, ktory sa ocitnu v neprave...bez osobneho prospechu...a vo vela pripadoch nasleduje tuzba po "oko za oko, zub za zub"

    Podobny koment by som napisal, aj keby ste chceli nakopat predavacku za rozviazanu rovnosatu...

    Krajcovic

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobrý deň, pán Krajčovič,
    Vášmu postoju „nemam rad utoky na inych, ktori Vam nic nespravili a nie je to o "gagani" ale o akomsi vnutornom zmysle pre spravodlivost“ rozumiem a rozumiem aj Vašim emotívnym výhradám voči úvahe autorky článku. napriek tomu či práve preto by som Vás rád požiadal, aby ste sa pri komentovaní pokúsili zdržať konania, s ktorým nesúhlasíte: vyjadrenia o slabomyseľnosti sú osobnou urážkou autorky a zdajú sa mi byť omnoho hrubšie než úvaha o hypotetickej chuti komusi nakopať zadok. škoda, že Váš vnútorný zmysel pre spravodlivosť nedokázal zabrániť osobnému útoku na autorku článku.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pán Krajcovic, v prvom rade oceňujem, že ste sa ozval a podpísal, ale verte, že som posledný človek na svete, ktorý niekoho fyzicky inzultuje. Môj článok je o kultúre nakupovania. Štyridsiatnik mohutného tela nevkusne otŕčený nie je bezbranný človek, ktorého sa treba zastávať, ale na druhej strane chápem, sú aj takí medzi nami, ktorým sa tento štýl páči, rád sa na to pozerá, lenže tieto prejavy obdivu nepatria na verejnosť, lebo väčšina nás je obyčajná, snažíme sa chovať na verejnosti slušne, bez vytŕčania.
    Pripadáte mi ako človek, ktorý nevie oceniť pekný článok - mám na mysli predchádzajúce, ale čaká na niečo, kde si môže vyliať svoju zlosť a nenávisť. Chorobní rýpači, ktorí potrebujú niekoho ponížiť. V tomto prípade vám to nevyšlo, skúste to na niekom seberovnom, mocnom, vytrčenom!
    ZT

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak, ako nepozerám v televízii nechutné programy typu "Farmár hľadá ženu", prípadne nikdy nekončiaci Panelák - jednoducho pozerám iné programy, ktoré ma zaujímajú, tak aj pani sa nemusí rozčuľovať na tučných chlapov opierajúcich sa o nákupný vozík, ale sa može obzerať po vystavenom tovare - veď na to asi išla do obchodu. Alebo si potrebuje masochisticky potrápiť nervy pozeraním sa na zadky tučných mužov? Nuž, ja chodím do obchodu nakupovať a nie pozerať po zákazníkoch, ale asi každý sme iný...
    Kaluger

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jedna moja znama,ked prisla do prechodu tak znenavidela muzov,ze od toho svojho sa odstahovala do vedlajsej izby. Pred casom som volal strykovy do Ciech. Postazoval sa,ze z nicoho nic sa manzelke zacal citujem ,,JEVIM SE JI JAKO VUUL,, Vratim sa este raz k tej znamej. Z manzelom sa nechala rozviezt. Avsak po case vyhlasila. ,,s muzmi je to hrozne,ale bez nich este horsie,, proste priroda nam niekedy dokaze aj blizkeho zhnusit.

    OdpovedaťOdstrániť